Indian Summer

Hej med jer

(English summary below)

Jeg nyder sommerens absolut sidste solskinstimer i, hvad der er blevet min uniform: jeans, t-shirt, sneakers og en blomstret bomberjakke. Pænt, praktisk og behageligt i ét. What’s not to like?!

An outfit that has almost become my uniform: floral bomber, jeans, tee and sneakers. 

floralbomber11

Floral bomber – HM Divided (size 44) // White tee – HM // Black Jeans – VRS Fashion (Bilka and Føtex) // White Stan Smith Sneakers – Adidas

floralbomber31floralbomber41floralbomber61floralbomber91

Jakken er som sagt fra HM Divided, et mærke, der desværre kun går op til en str. 44. Men sådan en jakke skal jo ikke lukkes, så hvis du er en 46/48 og ikke så bred om ryggen, så kan den sagtens bruges! Den er udsolgt nu, men husk: lad ikke størrelsen i nakken begrænse dig, bare prøv dig frem! Hvis du leder efter en bomberjakke lige nu, der faktisk ER plus size, så tage et kig hos: Evans, Yours, Asos eller Dorothy Perkins, der er virkelig mange rigtigt fine!

Jeans’ne er fra VRS Fashion, som fås hos Bilka og Føtex. De fører også plus size, men disse er en 46 fra deres almindelige linje. Mine lår og min bagdel er en str. 48, men disse passer altså perfekt. Så perfekt at jeg har dem i 4 forskellige nuancer. Og til en pris på 149, kan de fleste vist være med. Tænk at man skulle finde de perfekte jeans i sit supermarked 😉

The bomber is from HM Divided, a line that, unfortunately, only goes up to a UK16/US14. But a jacket like that does not need to close up. I am a size UK20/US18, so don’t let the label hold you back, try things on, worst thing that can happen is that it will not fit. No harm done 🙂

/Karina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s