Flowerprint and cherry blossoms

Hej med jer,
(English below)

Sidste weekend var kæresten og jeg en søndagstur forbi den fine kirsebærtræ allé på Bispebjerg kirkegård. Og det er jo så smukt et sted at Rikke og jeg besluttede os for at forsøge at tage tilbage og tage nogle billeder en tidlig morgen (for ikke at få for mange andre kirsebærtræsentusiaster med på billederne ;-)). Det kom der disse billeder ud af.
Rygtet lyder at det er i denne weekend at blomsterne er på deres højeste, så hvis du er i nærheden af København, så kan jeg anbefale at lægge vejen forbi Bispebjerg Kirkegård.

Last weekend my boyfriend and I went for a walk a long the beautiful cherry tree boulevard at Bispebjerg. And it is such a pretty place that Rikke and I decided to try and go back and take some outfir pictures an early morning (to avoid and get too many cherry blossom fans in the pictures ;-)). It resulted in these pictures.

Sakura6

Sakura5

Sakura4

Sakura3

Sakura2

Sakura1
Bomber jacket – Dorothy Perkins // Pink cami – H&M (regular line) similar here, here and here // Black pants – H&M+ // Black mens shoes – Tamaris (similar here and here)

Bomber jakken er et must have her til foråret. Den fås i mange forskellige prints og farver. Den passer faktisk ikke rigtigt godt til min timeglas-figur, fordi den er lidt firkantet i snittet og så forsvinder min tajle, men pyt nu med det, for printet er så fint 🙂 Hvis du ikke kan passe en str. EU50/UK22, som Dorothy Perkins fås op til, så prøv at kigge på dem her fra New Look Inspire: Sort bund med lyserøde blomster eller ensfarvet satin.

The bomber jacket is a must have this spring. You can find it every where in many different colours and prints. It is actually not that good for my hourglass figure, because  the boxy shape hides my waist, but I love it because the print is so pretty 🙂 If a size eu50/uk22, which is Dorothy Perkins’ largest (regular) size is to small for you, have a look at these from New Look Inspire: Black with pink flowers or solid coloured satin.

Skal du have dig en bomber jakke her til forår?

Are you going for a bomber this Spring?

/Karina

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s