Double take – Double denim

Hej med jer,

(English below)

Lige et lille indlæg her i sommervarmen, selvom de fleste af jer nok laver noget andet end at læse blogs 😉 Rikke og jeg har endnu et fælles indlæg med tøj fra Yours Clothing, denne gang har vi fokuseret på hvad der er rart i sommervarmen. Der er double up på denim, for det er så dejligt nemt at style. Jeg har valgt den fine denim-jumpsuit, som jeg har stylet med en 70’er inspireret kimono fra H&M og et par brune plateau sandaler. Rikke har valgt en mere 50’er inspireret look, med denimshorts, bandana og Converse. Vi vil gerne vise jer at der er mange måder at style sit denim på 🙂

A little post in the summer heat. Rikke and I have made another douple post with clothes from Yours Clothing. This time we have focused on what is comfortable in the summer heat. There is double up on denim, because it is so nice and easy to style. I chose the denim jumpsuit, which I chose to style with a 70ies inspired kimono from H&M and a pair of tan wedges. Rikke chose a more 50ies inspired look with denim shorts, bandana and Converse. We wanted to show you the versatility of the denim 🙂

 Karina: Denim jumpsuit – Yours Clothing (gifted for review) // Kimono – H&M // Tan wedges – Deichmann Shoes // Rikke: Denim shirt – Yours Clothing // Denim shorts – Yours Clothing // Shoes – Converse

– Karina

Advertisements

2 thoughts on “Double take – Double denim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s