OOTD – Tribal print jumpsuit

Hej med jer,

(English below)

Her er et outfit som jeg har haft planlagt et stykke tid, lige siden jeg fik buksedragten i februar (min er en kollektionsprøve), vidste jeg bare at den skulle bruges med en blå blazer, blå pumps og røde læber. Buksedragten er fra Zizzi og rammer butikkerne her i maj. Den er i en skøn luftig kvalitet, uden dog at være gennemsigtig, helt perfekt til varme sommerdage. Den har et lille ærme og elastik i livet, der gør at den er behagelig at have på og bliver siddende hvor man sætter den 😉

Here is an outfit I have been planning for a while, as soon as I got the jumpsuit back in February (mine is a sample), I just knew that I wanted to wear it with a navy blazer, navy pumps and red lips. The jumpsuit is from Zizzi and will be in stores later this month. It is a really nice and airy quality, without being see through, berfect for hot summer days. It has a little sleeve and an elasticated waist that makes it comfotable to wear an makes it stay in place 😉

 Jumpsuit – Zizzi // Navy blazer – H&M+ // Navy pumps – Magasin // Lipstick “Ruby Woo” – Mac

 Jeg er vild med det navy/cream mønster! // I love the navy/cream print!

– Karina

Advertisements

5 thoughts on “OOTD – Tribal print jumpsuit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s