OOTD – JUNAROSE #10

Hej med jer,

(English below),

Så er det tid til månedens JUNAROSE outfit. Denne gange blev Miss Coat (prinsessefrakken) endelig min! Jeg har drømt om den siden pressedagen i september sidste år 🙂 Frakken er i en rigtig fin bouclé kvalitet og den skønneste lyserøde farve! Perfekt til forårets pasteller!

It is time for this month’s JUNAROSE outfit. This time with the long awaited Miss Coat (aka. the Princess coat) as I fell in love with at the pressday back in September last year 🙂 The coat is a really nice bouclé quality and the prettiest pink colour you can imagine! Perfect with the Spring pastels!

 Miss Coat – JUNAROSE // Ripped Jeans – Asos Curve // Black tee (similar here, here and here) – H&M // Bag – Liebeskind Berlin // Stilettos – New Look

Bag (similar here and here) – Lebeskind Berlin (originally yellow, but I painted it pastel pink) // Nude stillettos (similar here, here and here) – New Look

Frakkens perfekte makker ville selvfølgelig være en fin forårskjole, men jeg tænkte at jeg ville style den lidt mere rå, jeg elsker jo kontraster 😉 Og ripped jeans er jo en anden musthave her til foråret… Accessories er ligeledes holdt i pastellyserød og nude. Jeg synes det giver et fint udtryk, men stadig casual.

The coat’s perfect match would of course be a pretty spring dress, but I thought I would mix it up a little and style it a bit more edgy, you know I love the contrasts 😉 And ripped jeans is another musthave item this Spring… I kept the accessories in pastel pink and nude as well. I think the overall lok is pretty yet casual.

– Karina

Advertisements

3 thoughts on “OOTD – JUNAROSE #10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s