Double up: 17 Sundays

Hej med jer,

(English below)

Vi har ikke helt opgivet vores dobbelt op indlæg, Rikke og jeg, selvom det er et stykke tid siden sidst 🙂 Denne gang har vi valgt at fokusere på den nye kollektion fra 17 Sundays, som er et super cool australsk mærke. Jeg er vild med det afslappede look med fede detaljer der er den røde tråd i deres kollektioner. “Sweet Ride” hedder det smukke orange og navy print, som jeg blev forelsket i med det samme! Jeg vidste med det samme at jeg ville forsøge med et mønstermix til nederdelen, men den kan selvfølgelig også bruges med en hvid tank og klipklappere til varme sommerdage eller på jobbet med en navy blazer og høje hæle.

We have not quite given up on our “Double up” posts, Rikke and I, even though it has been a while 🙂 This time we have decided to focus on the new super cool collection from Australian plus size brand 17 Sundays. I love the casual look with the interesting prints and details that runs through all their collections. “Sweet Ride” is the name of the lovely navy and orange print on the skirt that I fell in love with as soon as I saw it first time! I know right away that I wanted to style it with another pattern, but the skirt would be equally cool with a white tank top and flipflops on a warm summer day og with heels and a navy blazer for the office.

Rikke og jeg vil desuden være jeres europæiske 17 Sundays eksperter, så hvis I har fået mod på at bestille noget fra hjemmesiden, så spørg endelig ind til størrelser eller andet!

Rikke and I will be your European 17 Sundays experts, so if you have any questions on sizing or anything else, please let us know!

 Sweet ride print skirt – 17 Sundays // Striped top – Gina Tricot (similar here) // Navy pointed pumps – Magasin (similar here) // Silver bangle – New Look

Tricket til at få mønstermix til at fungere optimalt er at lade nogle af de samme farver gå igen i de to mønstre. Her er det navy striber der matcher det navy i nederdelen. Det får outfittet til at flyde sammen og mønstrene at komplimentere hinanden samtidig med at det er interessant.

The trick to getting pattern clashing work is to use similar colours in the two patterns. Here; navy stripes with the navy from the skirt. This makes the outfit come together and makes the patterns compliment each other instead of screaming to each other.

– Karina

Advertisements

1 thought on “Double up: 17 Sundays

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s