OOTD – JUNAROSE #9

Hej med jer,

(English below)

Hermed månedens JUNAROSE outfit. Denne gang med den fine bomber jakke, som I sikkert har set på Els og Hanna også 😉 Jeg synes den er rigtig fin og forårsagtig og jeg er vild med farvekombinationen. Hvis I følger JUNAROSE (@junaroseglobal) på Instagram denne uge, vil I have set at jeg også har haft mixet jakken med en stribet bluse (og jeans). Den har virkelig mange potentielle stylinger i sig.

Here is this month’s JUNAROSE outfit. This time featuring the great bomber jacket, which you have probably also seen on Els and Hanna 😉 I think it is really pretty and great for the Spring wardrobe. I love the print and colors. If you follow JUNAROSE (@junaroseglobal) on Instagram, you have probably seen I have also worn the jacket with a striped tee (and jeans) this week. I have a tons of other ideas for styling this as well.

 Meridth Bomber jacket – JUNAROSE // Faux leather skirt – H&M+ // Boots – B&Co // Necklace “Noa” – Second Female

– Karina

Advertisements

4 thoughts on “OOTD – JUNAROSE #9

 1. Jeg er vild med kombinationen af den flotte blomstrede jakke og den lidt “hårdere” nederdel. Har kigget på den på H&Ms hjemmeside, men kan ikke helt beslutte mig for, om jeg skal købe den. Hvad synes du om den?

  Og P.S. Jeg er en ret ny læser, så hej! 🙂

  Like

 2. Hej Kitty,

  Velkommen til 🙂 Jeg synes nederdelen er rigtig fin til prisen. Jeg mener 179. den er desuden virkelig behagelig at have på, det sørger jersey panelerne i siderne for 🙂 Husk dog at det jo er en HM+, så de er små i størrelserne 😉 Jeg har en XL, selvom jeg burde kunne være i en L 😉

  – Karina

  Like

 3. Hej Karina

  Først, fed stil du har!

  Jeg skal bare lige høre til bomber jakken, er det med eller uden for, altså en forårsjakke eller kan den bruges som alternativ til en cardigan?

  På forhånd tak.

  -Hanne

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s