I wish I was wearing: pastel pink

Hej med jer,

(English below)

Ok, jer der har læst med et stykke tid, ved at når foråret nærmer sig så INSISTERER min indre prinsesse på at skubbe rock-tøsen til side og springe ud i fine kjoler og masser af farver 😉 I år, får rock-tøsen virkelig kamp til stregen, for pastellerne er ankommet og prinsessen har julelys i øjnene…

Herunder har prinsessen et ønske-outfit holdt HELT i babylyserød. Jeg kan høre rock-tøsen sukke tungt…

Ok, for those of you that have been following me for some time, knows that when Spring approaches my inner princess INSISTS that it is time for the rock chick to move aside and go get some pretty dresses in girly colours 😉 This year the rock chick will really struggle, because pastels have arrived and the princess is beyond happy…

Below the princess has put together a dream outfit ALL in pink. I can hear the rock chick let out a troubled sigh already…

“Miss”Coat – JUNAROSE // Pink dress – Dorothy Perkins // Heart hairband – Asos // Lipsy watch – Asos // Leather wrap bracelet – Asos // Pink lips clutch – Lulu Guiness @ Asos // Pink court shoes – New Look // Necklace – Asos
Er din indre prinsesse klar til foråret? 
Are your inner princess ready for Spring?
– Karina
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s