3 Spring jackets I cannot wait to wear!

Hej med jer,

(English below)

Ja, der er lidt stille på outfit-fronten pt, det har været svært at nå at tage billeder, desværre. Men jeg planer om at komme på banen med nye outfits snarest. I skal jo også se hvad jeg havde på til Fashion week og i Go’ Morgen Danmark!

Lige nu kommer dog 3 jakker, som jeg vil glæde mig i at gå foråret i møde i, de er alle tre enten allerede i mit klædeskab eller på vej til mig 😉 De følger alle de trends som man ikke kan undgå til foråret: pasteller og blomsterprints. Åh, prinsessen i mig, glæder sig ret meget til babylyserød 😉

It is a little slow on the outfit front at the moment, it has been a challenge to manage to take the pictures. But I do have plans to come up with some new outfit posts soon. I need to show you what I wore to Fashion Week and at my TV debut!

Right now I have three jackets for you that I cannot wait to wear! They are all already in my closet or on their way to me 😉 They all follow the unavoidable Spring trends: pastels and flower prints. Oh, the princess in me cannot wait for Spring! 😉 

1. Flowerbomb jacket – Carmakoma // 2. Nude textured biker jacket – Dorothy Perkins // 3. Meredith  bomber jacket – JUNAROSE
– Karina
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s