OOTD – Pink, pink, pink

Hej med jer,

(English below) 

Jeg ELSKER pink. Ja, så er det sagt. Og selvom jeg virkelig også elsker sort med sort på tilsat en smule gråt, så er der altså bare noget ved pink, der gør mig glad. Så jeg vrider altså det sidste ud af de pink ting i min garderobe inden efteråret kommer og jeg hopper i sort/gråt lige indtil næste forår 😉

Nederdelen er fra By Malene Birger og hvis den virker bekendt, så er det fordi det også er den jeg har i kjole. For den farve kan man da bare ikke få nok af! Neon/bubblegum pink.

I LOVE pink. There, I said it. And even though I really also love black with more black added a little grey there is just something about a bright pink that makes me happy. So I am determined to get the last wear out of my pink pieces before I succumb to black/grey until next Spring 😉

The skirt is from By Malene Birger and if it looks a little familiar, it is because I also have the dress version. Because this colour I just cannot get enough of! Neon/bubblegum pink. Yum.

 Nederdel – By Malene Birger // Tank top – H&M // Peeptoe wedges – Unknown // Necklace – Glitter // Bracelet – Dorothy Perkins

 

– Karina

Advertisements

9 thoughts on “OOTD – Pink, pink, pink

 1. Hello,Ciao Karina…Great photoset,every photo is as charming and coloured like a beautiful painting!
  Yes, Pink and black is a perfect match:Fabolous Outfit…Cheers!
  Ciao from Sicily
  xo

  Like

 2. Hold da op, du forsvinder jo snart ind til ingenting! Hvor meget har du tabt dig? Du ser fantastisk ud…men det gjorde du nu også for x antal kilo siden!:-)

  Like

 3. Jeg gør faktisk ikke så meget andet end at tælle kalorier. Jeg har brugt madlog.dk til at holde styr på min mad og det har fungeret. Indtil videre har jeg ikke rigtigt dyrket motion, men er begyndt at cykle lidt mere og gå nogle ture 🙂 Men ingen hokus pokus eller smarte kure, for det kører jeg altid sur i efter et par uger. 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s