OOTD – Casual Stripes

Hej med jer,

(English below), 

Her er et outfit fra tidligere på ugen, hvor jeg endelig kom til frisøren! Det var SÅ tiltrængt!

Outfitet er helt enkelt med et lille pift af (pastel) farve. Jeg er blevet virkelig glad for blå/hvid stribet som jeg synes der er noget klassisk og meget sommerligt over. Her har jeg sat en stribet bluse sammen med en navy draperet nederdel og mine gule sneakers, som gør outfittet en lille smule sjovere. Man kunne også have taget et par røde stilletter på til og et par accessories og så kunne det sagtens bruges på kontoret.

Here is an outfit from earlier this week, were I finally got my hair cut and coloured! It was SO needed!

The outfit is quite simple with a little touch of (pastel) colour. I have become a big fan of blue/white stripes which I think is such a classic and summery combination. Here I have combined a striped top with a draped navy skirt and my yellow sneakers that makes the outfit a little more fun. You could also have combined with a pair of red heels and a few more accessories and this would be a perfect office outfit.

 Stribed top – Gina Tricot // Navy draped skirt – DIY // Yellow sneakers – Reebok // Watch – Jetset

-Karina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s