Zizzi – We will rock your sexy curves – The outfit

Hej med jer,

(English below) 

Jeg håber I kunne lide mit indlæg fra Zizzi’s “We will rock your sexy curves” mode show. Det var som sagt en fantastisk dag/aften.

Jeg besluttede mig for at følge temaet fuldt ud og virkelig rocke mine sexede kurver, og det blev i en kort Barbie-pink bodycon kjole fra By Malene Birger, der virkelig (kan jeg se nu jeg lægger billederne op!) ikke skjulte meget og da ryggen er gennemsigtig kunne jeg ikke have shapewear på. GYS! Nåh, men det betyder at I her får mig helt “au natural” 😉

Jeg ville have kørt det pink temat HELT ud og havde et par perfekte pink stilletter til det, men efter en uge på by-ferie kunne mine fødder bare ikke overskue nye sko. Ja, nogle gange må comfort altså komme før stil, selv for en modeblogger 😉

I hope you liked mit post from Zizzi’s “We will rock your sexy curves” fashion show. It was a fantastic day/night. 

I decided to embrace the theme and really rock my sexy curves and that would be in a short Barbie-pink bodycon dress from By Malene Birger that (I can see now when looking at the pictures) did not hide anything. The back is see through so I could not wear any shapewear. HORROR! Oh well, that means that you get me completely “au natural” 😉

 Pink “Elizao” dress – By Malene Birger // Black suede mega wedges – Head over Heels // Necklace – Second Female // Bling skull ring – eBay

 Lips: Morrocan henna lip stain – eBay // Nails: Cos nail polish – Cos Make up
 Bling accessories: Necklace – Second Female // Skull ring – eBay
Even on a poster she is impossible to out-pose! 
-Karina

Advertisements

7 thoughts on “Zizzi – We will rock your sexy curves – The outfit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s