White Weeks 6 – White and Pink

Hej med jer,

(English below)

Mens I læser dette er jeg som sagt på Northside. Sikkert våd men glad og måske med en lille fadøl i hånden 😉 Outfittet her 6. udgave af mit hvide tema (ja, der er så mange måder at bruge hvid på! ;-)). Her har jeg kombineret med pangfarver, nemlig et par hot pink skinny jeans fra Dorothy Perkins. Tunikaen er 3-4 år gammel og fra det svenske mærke Odd Molly. Det er virkelig girly og sjovt man bliver så glad af deres styles. Den opmærksomme læser vil dog nok bemærke at det ikke normalt er min stil at være SÅ girly, men det er jo sommer og så er det at min indre rock chick får lidt en identitetskrise. 😉

Odd Molly laver ikke plus size tøj, men hvis man er en “in-betweenie” (altså str. 44-48) kan man ofte godt passe deres lidt løsere modeller i en str. 4 (=XL).

As you read this, I am, as mentioned, on a festival. Probably soaked, but happy and most likely with a cold-ish beer in hand 😉 The outfit is a combination of white and bright colours, a pair of hot pink skinny jeans from Dororthy Perkins paired with a girly white tunic. The tunic is 3-4 years old and from Swedish brand Odd Molly. They have really fun and girly pieces and you cannot help but smile when seeing their styles. The regular reader has probably noticed that THIS girly is not necessarily my regular style, but summer is here and when that happens, my inner rock chich struggles to be heard 😉

Odd Molly doesn’t not do plus sizes, but if you are an “in-betweenie” (EU44-48/UK16-20/US14-18) you will often be able to fit into some of their looser styles in a size 4 (=XL).

 White tunic – Odd Molly // Pink skinny jeans – Dororthy Perkins // Nude sandals – Dororthy Perkins

-Karina
Advertisements

2 thoughts on “White Weeks 6 – White and Pink

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s