White Weeks 4 – The White Shirt

Hej med jer,

(English below),

Afsnit 4 i mit hvide tema byder på en moderne udgave af en klassiker. Den hvide skjorte. En hvid skjorte går aldrig af mode og den er god at have som en hurtig go to løsning når inspirationen svigter lidt. Som I ved kan jeg godt lide nyfortolkninger af klassikere og denne løse oversize skjorte er netop det. Den er blød og falder fint og rigtig god til et par jeans eller nede i en nederdel for et mere formelt udtryk.

Episode 4 in my white theme is a modern version of a classic. The white shirt. A white shirt never goes out of style and is perfect as a go to solution when your inspiration fails you. As you know I like new interpretations of the classics and this oversize shirt is just that. It is nice and soft and goes really well with a pair of cool jeans or tugged into a skirt for a more formal look.  

 White shirt – H&M // Grey jeans “Plumeria” – Carmakoma // Chain necklace with neon details – By Malene Birger // Grey suede shoes – Zara (ca. 2007)

– Karina

Advertisements

2 thoughts on “White Weeks 4 – The White Shirt

  1. Karina, jeg ved simpelthen ikke, hvad det er du kan, men for pokker, hvor ser du altid godt ud lige meget hvad du hopper i! Jeg tror, jeg kan finde max. 2 hvide items i mit tøjskab (og de to ting går jeg aldrig med!). Jeg synes bare, at jeg tager mindst 10 kilo på hver gang jeg tager noget hvidt på (sort slanker – sort er min ven!)Nå, men det jeg ville frem til, var egentlig bare at du ser bragende godt ud!:-)

    Like

  2. Tak, hvor er du sød! 🙂 Jamen, lidt shapewear kan jo også gøre en del ;-)Og især hvis man bruger hvid er det vigtigt lige at glatte sagerne lidt ud 😉

    Sort er også min ven, men jeg er kommet frem til at det jo mest er i mit hoved sort slanker, for jeg bliver jo faktisk hverken tyndere eller tykkere afhængig af farven på mit tøj 😉 Men sort er jo en tryghed for mange, ikke kun os med lidt ekstra på sidebenene.

    -Karina

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s