White Weeks – Inspiration: White on white

Hej med jer,

(English below)

I dag har jeg samlet nogle fine hvide ting til jer, som inspiration til mine “hvide uger”. Det er måske de færreste der kan bære et helt hvidt outfit (ikke fordi tykke piger ikke skal gå i hvid, men fordi det er så svært ikke at blive beskidt ;-)), men så spring ud i en hvid top, en hvid taske eller et par hvide sko i stedet 🙂

Today I have collected a few pretty white pieces for you for inspiration leading up to my “white weeks”. Maybe not everybody can pull off an all white outfit (not because fat girls should not wear white, but because it gets dirty so easily ;-)), but then go for a white top, a white bag or a pair of withe shoes instead 🙂

1. White Cherry blazer – Gina Tricot // 2. White lace peplum top – New Look // 3. White and yellow necklace – H&M // 4. White broderie dress – Dorothy Perkins // White sandals – Asos // 6. White skinny jeans – H&M+ // 7. White cut out skirt – Topshop // 8. Koko feather tunic – New Look Inspire // 9. White studded bowler – River Island @ Asos
Hold øje med bloggen de næste par uger, der vil jeg vise jer, hvordan jeg bruger hvid 🙂
Keep an eye on the blog the next couple of weeks, where I will show you how I wear white 🙂
-Karina
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s