My Spring Musthaves – The Check Shirt

Hej med jer,

(English below)

Her er endnu et kapitel i min lille serie om forårs musthaves. Denne gang handler det om den ternede skjorte. Ja, det er et stykke tøj der altid er lige på kanten af modebilledet, men nu er det altså på tide at den igen får en fremtrædende rolle. Jeg har selv kastet mig ud i trenden, mere om det i et senere indlæg.

Den ternede skjorte kan bruges til to af tidens store trends: grunge og western/prairie, jeg har sammensat et af hvert til jer, men man kan selvfølgelig mixe og matche og også gerne blande de to trends, som man har lyst.

Here is another chapter in my little series on the musthaves of the spring 2013. This time it is about the check shirt. Yes, it is a piece of clothing that is always right on the edge of fashion, but now it is about time it came into full spotlight. I have also tried out this trend, but more about that in a later post.

The check shirt is perfect for two of the biggest trends of the moment: 90’ies grunge and western/prairie. I have made one of each for you, but you can of course mix and match as you please and also mix up the two trends.

1. Studded back pack – Asos // 2. Purple dip dye shirt – Evans // 3. Black biker leather jacket – Ellos // 4. Dr Martens – Asos // 5. Skinny Boyfriend jeans – Dorothy Perkins // Leather bracelet – Juicy Couture @ Asos 
1. Fringe bag (Kardashian Kollection) – Dorothy Perkins // 2. Blue sparkle check shirt – Dororthy Perkins // 3. Gold and Turquoise earrings – Ottoman Hands @ Asos // 4. Turquoise evil eye bracelet – Ottoman Hands @ Asos // 5. Ripped boyfriend jeans – New Look // 6. Tan biker boots – Dorothy Perkins

-Karina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s