OOTD – Lazy Saturday

Hej med jer,

(English below)

Her er mit outfit fra idag. Det er virkelig casual, men det er ret skønt en gang imellem bare at rende rundt i hyggebukser og sneakers 😉 Jeg har længe ledt efter et par hyggebukser som jeg kunne tillade mig at forlade lejligheden i og sådan et par fandt jeg for nogle uger siden hos Gina Tricot.

Der er masser af bløde pyjamas-agtige bukser i butikkerne lige nu, både ensfarvede og med print, en trend som man måske burde kige nærmere på? Jeg synes det ser ret cool ud med “pyjamasbukser” og en lang blazer og stilletter, om jeg selv kan bære det look, ved jeg dog ikke.

Here is my outfit from today. It is really casual, but it is so great sometimes just to lounge around in soft jersey pants and sneakers 😉 I have really been looking for a pair of decent loungepants that I could actually leave my apartment in and I found such a pair a couple of weeks ago in Gina Tricot. 

There is a lot of soft pyjama-like pants in the shops right now, both in plain colours and with print, a trend that might be worth having a closer look at? I think it looks cool wth a pair og “pyjama pants” and a long line blazer and a pair of heels. If I can pull it of myself, is more dubious.

Grey lounge pants – Gina Tricot // Tee – H&M // Hoodie – H&M // Sneakers – Steve Madden
Hilight wedge sneakers – Steve Madden
Ja, det ER mit tredje par wedge sneakers fra Steve Madden, men se lige hvor fine de er! 😉
Hvad tager I på når I skal slappe af og løbe lidt ærinder på sådan en lørdag?
Yes, it IS my third pair of wedge sneakers from Steve Madden, but look how nice they are! 😉
What do you wear when you are going to relax and run some errands on a Saturday?
-Karina
Advertisements

10 thoughts on “OOTD – Lazy Saturday

  1. Du kan sælge, hvad som helst. Jeg sidder seriøst og overvejer de “pyjamasbukser” nu (jeg kiggede så også på dem i Gina i torsdags). Men mon jeg kan skrue mig ned i dem? Jeg kan alligevel ikke toppe din styling af dem.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s