OOTD – Camouflage at CPFW

Hej med jer,

(English summary below)

Jeg var så heldig at være inviteret til at se Carmakoma skabe dansk modehistorie under CPHFW. For første gang kunne man, som en del af det officielle program, se smukke kurvede kvinder på catwalken på CIFF i Bella Centeret. Forhåbentlig bliver den ikke sidste gange.

Nåh, men jeg havde jo, som den modeblogger jeg er, valgt én af tidens store trends, army/camouflage. Problemet med at gøre det er jo desværre at man måske ikke er den eneste og såmænd dukkede min kære blogger-kollega Rikke op i et lignende outfit. Arh, well, sådan er det at have god stil 😉

I was so lucky to be invited to see Carmakoma make Danish fashion history during CPHFW. For the first time ever, as part of the official program, we saw beautiful curvy women on the catwalk on CIFF. Hopefully it will not be the last.

As the fashion blogger I am, I had chosen one of the big trends of the moment for my outfit; army/camouflage. The problem with that is of course that others might get the same idea. And of course my very trendy blogger colleague Rikke wore a similar outfit. Ah well, the course of good taste 😉

 Aren’t we cute?! 😉

Jacket – Gina Tricot // Skirt – Carmakoma // Tee – H&M // Boots – Skoringen // Cross body bag – Marc by Marc Jacobs

Necklace – Rude // Rings – Moss Copenhagen and Glitter
– Karina
Advertisements

2 thoughts on “OOTD – Camouflage at CPFW

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s