OOTD – Warm but stylish

Hej med jer,

(English summary below)

Vinteren raser jo virkelig pt og det er SÅ koldt! Og så må selv den mest inkarnerede modeblogger jo følge lidt med, selvom de nye lettere forårsvarer måske trækker lidt mere end tykke sweatre 😉

Nåh, men bare fordi man må trække i tykke sweatre, så må de jo gerne være flotte og feminine og sådan én var jeg heldig at finde hos Dorothy Perkins i efteråret. Den passer perfekt til både jeans og pencilskirts og så er der glimmer i og fine feminine detaljer. Det er lidt svært at se detaljerne på billedet, men den kan ses hos Dorothy Perkins her  (den er dog udsolgt). Jeg er vild med mikset af navy og sort og den fine sløjfe og lynlåsen bag på. Den er grov men stadig fin. Den har bare det hele 😉 Og den har virkelig åbnet mine øjne for at mikse grove striktrøjer med de fine pencilskirts, det er en god måde at holde sig varm og samtidig moderigtig 😉

The winter is really raging in Denmark at the moment it is FREEZING! And when that is the case, even the most hard core fashion blogger has to surrender, even though the pretty, light spring collections are much more interesting right now than warm, knitted jumpers 😉

This great jumper is from Dorothy Perkins, I bought it in the fall and it is pretty amazing. Nice and warm but still feminine and with great details (and a little shimmer ;-)) It goes perfectly with both jeans and pencil skirts. It is hard to see the details in the pictures below, but you can see it at Dorothy Perkins here (unfortunately it is sold out though). I love the combination og navy and black and the pretty details on the back with the zipper and the bow.

 Navy/black jumper – Dorothy Perkins // Black jersey pencil skirt – New Look // Black boots – Duoboots.com // Necklace – Second Female

– Karina

Advertisements

1 thought on “OOTD – Warm but stylish

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s