OOTD – Jeans and biker jacket

Hej med jer,

(English summary below),

Godt nytår! Det er sørme længe siden! Jeg trak stikket over jul og nytår, det var virkelig tiltrængt! 🙂 Men nu er jeg tilbage, altså stadig i en vis vintertilstand, der jo følger med de 7 timers dagslys vi har pt…

Som sagt i et tidligere indlæg, så er mine outfits ret ens pt. Jeg har et par ting, som jeg kan mikse og match på kryds og tværs og de bliver flittigt brugt… Jeg er jo stadig i gang med at tabe mig (-18 kg indtil videre) så jeg vil ikke købe alt for meget nyt. Lidt skal man dog have, for jeg kan ikke passe noget mit gamle tøj mere…

Jakken er ny og fra H&M. Jeg købte den faktisk både i sort og denne lyse (med sølv-glimmer i). Hånden op hvis du er én af dem som ikke kan bestemme dig for en farve og må købe flere! 😉

Happy New Year! Long time no blog! 😉 I pulled the plug over the Christmas/New Years break, I had 2 weeks off work, I SO needed that! 🙂 But now I am back, though still in the winter mode that is enevitable in the Scandinavian winter (6-7 hours of daylight, really not enough!)

As mentioned in a previous post, my outfits are quite similar at the moment. I have a few things that I can mix and match and they get worn a lot… I am still loosing weight (-18 kg/ – 40 lbs so far) so I don’t want to buy too much new. I do need a little though as all my old clothes are too big now…

The biker jacket is new and from H&M. I bought it in both black and light grey/chalk (with silver threads). Raise your hand if you tend to buy more than one if you cannot choose a colour! 😉

 Biker jacket – H&M // Jeans – Dorothy Perkins // Tee – H&M // Glitter socks – eBay // Grey suede heels – Zara // Necklace – Lindex // Belt – Asos Curve

-Karina

Advertisements

10 thoughts on “OOTD – Jeans and biker jacket

 1. Hi,
  You are super cute, I also love your style and followed your blog on GFC!
  A few months ago I started a blog dedicated to women curvy and plus size, I would love if you took a look at my blog and maybe follow me if you like, I really want to know your opinion.
  I hope to hear from you soon
  mypurpletale.blogspot.it

  Like

 2. Hi Ylenia,

  No, I am not follwing any programs other than counting calories. There is several apps that can help you count calories based on how much you weigh/need to loose/want to loose per week. I am currently on 1050 calories a day (which is really not much! But if I do some exercise I can have more ;-)) that should result in -1 kg per week. And that is more or less what I have seen (took a break over Christmas though ;-)).

  I really haven't started on regular exercise yet, but I will have to do that soon. I have come to a point were the weightloss has stagnated a bit, so I will probably need to do something to kick start it again 🙂

  -Karina

  Like

 3. Der er lidt delte meninger omkring hvor mange kcal. man minimum må få, nogle siger 1200 andre 1000. Men jeg går helt sikkert ikke under de 1000, det er i forvejen rigeligt svært at holde sig på de 1000 😉

  Like

 4. Er det for meget at forlange hvis du skrev en dag hvad du fx. spiser? Jeg synes virkelig ikke jeg spiser ret meget på en dag, men derfor taber jeg mig ikke hurtigere. Kunne være fedt med et indlæg om hvad du gør 🙂 fx. hvad du spiser/ikke spiser 🙂

  Stine

  Like

 5. Hej Stine,

  Det der er tricket er at tælle kalorierne. Når man først får et overblik over dem, så indser man at selvom man ikke spiser så meget på en dag, så spiser man måske for meget at det forkerte. Der er faktisk ikke noget jeg ikke spiser, altså jo, jeg holder mig selvfølgelig fra slik og chokolade, men jeg gør en gang imellem plads til vin eller sushi i regnskabet (man kan spare lidt op over ugen og ellers dyrke motion for at tjene flere kcal.) Jeg bruger madlog.dk, som hjælper med at holde regnskab over det man spiser. Herunder er et eksempel fra madlog på en almindelig dag for mig:

  Morgenmad – 320 Kcal

  85 g Kernerugbrød, Birkelund
  50 g 10+ Danbo lagret, Skjern
  1 glasSkummetmælk

  Frokost – 272 Kcal

  1 alm Gulerødder
  40 g Majs, dåse
  50 g Agurk
  1 alm Peberfrugt, rød
  5 x 1 cherrytomatTomat, dansk, rå
  60 g Bulgur, kogt
  20 g Feta ost 40+
  30 g Salat, Babymix

  Eftermiddag – 52 Kcal

  1 spsk Mandler

  Aftensmad – 402 Kcal

  84 g Rugsandwich, Kohberg
  200 g Rejer i lage
  30 g Creme Fraiche 9%
  25 g Rødløg

  Men det er ikke meget og man skal vænne sig til det. Det tager ca. en uges tid, måske lidt mere. Og husk, det er din vægt der afgør hvor mange kcal du må/skal spise! Jeg startede på en del flere, men for hvert 100g man taber trækker madlog 1 kcal fra i regnskabet.

  Held og lykke,
  -Karina

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s