OOTD – Everyday sparkle

Hej med jer,

(English below)

Ok, så jeg tror altså på at pailetter IKKE kun er til fest.For det er jo en grå tirsdag morgen man har mest brug for glitter, ikke? Og så er jeg vild med blandingen af casual og glimmer. Nederdelen, har I set før. Den er fra sidste år og købt hos Ann Taylor i USA. Den er i sig selv et fantastisk mix af fest og “sport” med de semi-matte pailetter, det tykke jersey og lommerne. Den kan dresses på med høje hæle og en enkel sort top eller den kan dresses ned med en t-shirt og sneakers, som jeg har gjort her.

Ok, so I believe that sequins is not just party wear. Because isn’t it really on a grey Tuesday morning that you need a little sparkle the most? 😉 And I love the mix of casual and glitter. The skirt is from last year, from Ann Taylor. In itself it is a great mix of party and sporty with the semi-matte sequins, the heavy jersey fabric and the pockets. It can be dressed up with heels and a black top or down with sneakers and a tee as I have done here.

Sequin skirt – Ann Taylor // White tee – HM // Pink cardigan – HM // Grey tights – Thightsplease.co.uk // Wedge sneakers – Steve Madden // Necklace – Lindex //

Hvad siger I til hverdags-glitter?

What do you think of every dayg sparkle?

-Karina


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s