Quick update from New York

Hej med jer,

(English summary below)

Lige en hurtig opdate fra New York 🙂 Jeg kom endelig ind til byen igår, jeg elsker bare NYC! Der er så meget gang i den by… Gode restauranter, masser af kigge på og selvfølgelig: perfekt shopping! Jeg kunne seriøst have brugt millioner… 😉 Herunder er et lille udsnit af nogle af mine indkøb.

A quick update from New York. I finally got to shop yesterday, below is some of the things I got.

Pedal to the Metal “Percy” – Marc by Marc Jacobs
 Statement necklace – Anna Dello Russo at H&M

Black Hilight wedge sneakers – Steve Madden
Pink Hilight wedge sneaker – Steve Madden
Ja, jeg kunne ikke vælge hvilken farve jeg ville have Hilight sneakeren i, så det blev til to par! 😉
Could not pick in which colour I wanted the Hilight, so had to get two pairs 😉
-Karina
Advertisements

4 thoughts on “Quick update from New York

 1. Hold nu fast, hvor er du heldig! Synes pludselig min efterårsferie i Berlin blegner lidt 😉
  Efter råd og tips fra dig, har jeg idag modtaget mine første (3 stk) jeans fra Dorothy Perkins. De bordeaux med animal print, de grå og nogle sorte i samme model. Umiddelbart virker det rigtig fornuftigt, men de sidder godt nok ikke super stramt… Ved bare ikke, om det kan betale sig at returnere, og hvor meget de overhovedet giver sig. Men jeg ville egentlig bare sige tak 🙂

  Like

 2. De skal sidde super stramt for de giver sig! Mine de grå er blevet alt for løse. Det kan godt betale sig at returnere. Det vil koste omkring 80kr men så kender du din størrelse til næste gang. Det er jo desværre ulempen ved netshopping.

  Håber du finder en god løsning 🙂

  -Karina

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s