Copenhagen Fashion Week 2012 – PLUSliving fashion show

Hej med jer,

(English below)

Så er en fantastisk modeuge sluttet og jeg har virkelig nydt den i fulde drag. Jeg har set en masse fedt tøj og smykker og talt med en masse skønne mennesker. Og hvor er det bare skønt at der denne gang også har været noget for plus size kvinder. Dette indlæg skal handle om PLUSlivings mode show på det Ny Teater, som løb af stablen lørdag i modeugen. Der er ingen shots fra fra selve showet der må man holde øje med PLUSlivings eget online magasin for detaljer 😉 Indlægget her er en lille backstage reportage, for at give jer et indtryk af stemningen, som bare var så god.

Modeshowet er stablet på benene af teamet bag webmagasinet PLUSliving, Charlotte Mols og Gitte Glibstrup. De synes ikke at der var nok events der fokuserede på kurvede kvinder og plus size under modeugen, og det valgte de at gøre noget ved. Det lykkedes dem at skabe et fantastisk show med en masse lækre modeller (amatører såvel som professionelle). Og glæden blandt publikum var stor.

Tøjet der blev vist på showet er alle fra AW12 kollektionerne og mærkerne var: Carmakoma, The X-Collection, DNY CPH, Gets, Studio, Gozzip, Plus, Yppig, Zizzi, Panayotis, Nine, Barund CPH, Festival, By K, Beck Söndergaard og Plaisir.

Now a fantastic fashion week is over and I have really enjoied every minute of it. I have seen a lot of nice clothes and jewelry and talked to a lot of great people. And how fantastic it is that this time there was also focus on plus size women. This post is about Danish webzine PLUSliving’s fashion show which was held on Saturday evening in Copenhagen Fashion Week. There will be no shots from the catwalk, if you want a closer look at the clothes, please keep an eye out at PLUSliving’s webzine (articles only in Danish unfortunately). This post is a little backstage photo report from before the show to give you an idea of the mood and atmosphere, which were so great. 

The fashion show has been organised by the team behind PLUSliving, Charlotte Mols and Gitte Glibstrup. They did not think that there was enough events that focused on curvy women and plus sizes, so they chose to do something about that. The succeeded in making a fantastic show with a lot of gorgeous models (amateurs as well as professionals). And the audience was really pleased. 

The clothes in the show were all AW12 and from: Carmakoma, The X-Collection, DNY CPH, Gets, Studio, Gozzip, Plus, Yppig, Zizzi, Panayotis, Nine, Barund CPH, Festival, By K, Beck Söndergaard og Plaisir.

Anja from MakeYouOver is doing make up on one of the models
 The outfits are tryed on and the order is discussed
 The models are getting instructions
 Line McKay Mikkelsen was one of the beautiful models
 Shoes for the show
 Clothes rack
 Clothes rack
Christina Donskov rehearsing the finale. She closed the show by walking the catwalk in a beautiful wedding gown and then got in front of the piano playing and singing a song
 The start of the runway is ready
 The goodie bags and the seating are in place
 The guests were welcomed with champagne and choclate
Det var sådan én god aften og den forsatte i Teaterkælderens bar hvor der blev drukket drinks og minglet. 
Var nogle af jer der? 🙂
It was such a great night that continued in the bar after the show where there was cocktails and mingling. 

Was any of you there? 🙂

-Karina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s