OOTD – Neon

Hej med jer,

(English below)

Her er endnu et outfit fra sidste uge, ja, det kom faktisk også på igår, bare uden strømperne, for det er jo ret varmt lige nu 😉

Dem der følger med på Facebook, har set den neon gule top fra New Look før (dem der ikke følger mig, gør da lige det nu! ;-)). Den er i virkeligheden ret lang, men jeg kan bedst lide den stoppet ned i nederdele/bukser. Ryggen er også ret interessant, men det kan man desværre ikke se på billderne.

Here is another outfit from last week, I did actually also wear it yesterday, just without the tights, because summer is FINALLY here.

Those of you who follow me on Facebook has seen the neon yellow to before (those of you that don’t, go do it now! ;-)). It is quite long, but I like it best when it is tucked in. The back is also quite interesting, but that is not seen in the pictures unfortunately.

 Neon yellow top – New look Inspire // Black mini skirt – New Look Inspire // Black blazer – Ellos // bead necklace – HM // bracelet – Ebay // Shoes – Aldo // Clutch – Aldo

Jeg besluttede mig for at mikse farverne lidt og jeg er ret glad for resultatet. Jeg synes det turkise og neongule går virkelig fint sammen. Det er lidt uventet, men det fungerer. Miniskørtet har også en ret interessant bølgestruktur. Det er svært at se på billederne, men det kan ses lige her på newlook.com.

I decided to mix things up a little with the colours and I am quite pleased with the results. I think the turquoise and the neon yellow are really nice together. It is a little unexpected, but it works. The mini skirt has an interesting texture as well. Difficult to see on the pictures, but you can have a look at it right here at newlook.com.

The turqouise accessories: Shoes – Aldo // Clutch – Aldo // Necklace – HM
-Karina
Advertisements

6 thoughts on “OOTD – Neon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s