OOTD – Graphic print dress

Hej med jer,

(English below)

Her er et outfit fra den anden dag. Kjolen er ny, snuppet på udsalg i Magasin. Den er fra Jasper Conran. Jasper Conran (Debenhams) går kun op til en størrelse UK18/EU46, men jeg synes ofte størrelserne er lidt store i det. Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen 😉 man skal ALTID give de almindelige mærker en chance, man kan ofte være heldig.

Here is an outfit from the other day. The dress is new scooped up in the Magasin (Danish department store) sale. It is from Jasper Conran. Jasper Conran only goes up to a size UK18/EU46, but my experience is that the sizing is often quite generous. I have said it before and I don’t mind saying it again 😉 you should ALWAYS give the straight sizes a try, you can often get lucky.

 Navy and beige draped zig zag dress – Jasper Conran // Navy blazer – HM+ // Tan sandals – Next (ca. 2005!) // Bracelet – Odd Molly // Hoop earrings – H&M

 

Jeg synes kjolen har mange fine detaljer. Den har de asymetriske draperinger og de fine grafiske mønster. Det jeg elsker ved kjoler er at de er så nemme at tage på om morgenen. De er et helt outfit i sig selv og så skal man bare lige matche sko og accessories og så er man klar! Perfekt når man har travlt 😉

I think this dress has a lot of great details. It has the asymetrical draping and the great graphic print. What I love about dresses is that they are so easy to throw on in the morning. A dress is a whole outfit and then you just need to match your shoes and accessories and then you are ready! Perfect for busy mornings 😉

close up of the print
Stoffet er lidt skinnende men super blødt at have på. Og det krøller ikke! 
The fabric is a little shiny but super soft to wear. And it does not crease!
-Karina
Advertisements

4 thoughts on “OOTD – Graphic print dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s