OOTD – Neon birds

Hej med jer,

(English below)

Lige et hurtigt casual outfit fra den anden dag da jeg drak kaffe med Rikke. Hun skal til Full Figured Fashion week i næste uge og jeg er virkelig misundelig! Møde de andre skønne plus size bloggere OG shoppe i NYC! What’s not to like! 🙂 Men jeg smutter faktisk også på ferie, til Algarve, Portugal. Sol, strand, god mad og klipklappere, here I come! Jeg gad godt være modig nok til at tage et par bikini-billeder til jer med den fine “Lucille” bikini jeg købte fra Panache. Det er såmænd ikke mit blæver jeg er bange for at vise, men jeg er seriøst hvidere end hvid og jeg vil jo ikke blænde nogen 😉 Lad os se om jeg kan samle mod til mig, mens jeg er der.

Hi guys, 


Just a quick, casual outfit from the other day when I had coffee with Rikke. She is going to Full Figured Fashion week next week and I am SO jealoux! Meeting up with other plus size bloggers AND go shopping in NYC! What’s not to like! 🙂 But I am actually also going on vacation next week, to Algarve, Portugal. Sun, beaches, good food and flip flops, here I come! I wish I was brave enough to take a few bikini shots for you with the pretty “Lucille” bikini I got from Panache. It is not as much my blubber I am afraid of showing you, but I am SO pale I would blind you! 😉 Let us see if I can muster up some courage while I am there.

 T-shirt with branches and neon birds – Saint Tropez // Army cargo pants – HM+ // Black blazer – Ellos // Black studded peeptoe stillettos – Guess
 Vinden får mit hård til at se vildt dumt ud! 🙂
The wind is making my hair look crazy! 🙂 

 Close up of the bird print tee from Danish brand Saint Tropez. It is a straight size XL, but quite generous in the sizing. 
 One of my favorite pieces of jewelry a leather charm bracelet (“Story”) from Danish brand Kranz & Ziegler
Suede studded peeptoes from Guess. Bought them 4 years ago at Darling Harbour in Sydney, Australia.
Jeg tager afsted til Portugal i morgen (aaaaaaalt for tidligt) uden min labtop, så der bliver stille den næste uges tid. Men kig ind hos Sticky Sweet Danish eller Miss Cherry Lipz i stedet, de vil blogge fra Full Figured Fashion Week i NYC.

I am leaving for Portugal tomorrow morning (waaaay to early) so there will be radio silence for a week or so. But go and visit Sticky Sweet Danish or Miss Cherry Lipz instead, they will be blogging from Full Figured Fashion Week in NYC.
See you soon!
-Karina
Advertisements

3 thoughts on “OOTD – Neon birds

  1. Great outfit! Love this t-shirt, unfortunately it is not available in XL:( So if you ever want to get rid of it, think of me 😉 I hope you have a splendid holiday! Send some sunshine to Germany!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s