OOTD – Snake and Ruffles

Hej med jer,

(English below)

Hvad skete der egentlig med vejret? Hvornår blev det lige vinter igen? Troede jeg havde sagt farvel til vinterstøvlerne og velkommen til bare tæer i forårsballerinaer og peeptoes. Men sådan skulle det altså ikke være. Suk…

Jeg fandt altså favoritstøvlerne frem, min beige strikkjole med flæser og mit slangeskindstørklæde. Dejligt varmt.

Hi guys, 


The weather is SO not working with me at the moment! I thought the days of winter boots was over and the days of bare feet in spring ballerinas and peeptoes where finally here, but no. Big sigh… 


So I broke out the favorite boots, my beige ruffle knit dress and my snakeprint scarf. Nice and warm.

Beige knit ruffle dress –  Part Two (straight size XL) // Black ELVO knee high boots – duoboots.com // Snakeprint scarf – Zara // Black blazer – Dorothy Perkins (ca. 5 years ago) // Cocktail ring – H&M // Charm bracelet – Kranz & Ziegler // Earrings (hardly seen but see them here) // Julie Sandlau

Jeg er rigtig glad få denne flæsekjole. Flæserne fjerner ligesom fokus fra maveregionen (på de dage hvor man føler sig ekstra oppustet ;-)) and strikken falder fint og tungt, selvom den er ret fin i det.

Læbestiften er ny. Jeg har besluttet at jeg SKAL prøve at gå med læbestift noget oftere, men jeg er virkelig ikke god til det. Jeg er meget dårlig til at blive ved med at komme nyt på så efter en enkelt kop kaffe er det mere eller mindre forsvundet. Læbestiften er fra Bare Minerals og hedder “Witty”. Den var beskrevet som en vin/bærfarvetmen jeg synes den er lidt mørkere end jeg havde regnet med udfra billedet. Nåh, men jeg skal nok prøve at vænne mig til den.

Check in imorgen, hvor jeg har planlagt et indlæg om badetøj til jer (jeg drømmer mig pt væk til varmere himmelstrøg! ;-)).

I really like this ruffle dress. The ruffles removes focus from the tummy area (on those days where you are extra bloated ;-)) and the knit falls nice and heavy even though the knit is quite fine. 


The lipstick is a new purchase. I have decided that I MUST try and wear lipstick more often, but I am not very good at it. I am such a poor re-applier and so after one cup of coffee it is more or less gone. The lipstick is from Bare Minerals and is called “witty”. It was described as a wine berry colour but I think it comes out a little darker than on the picture. Anyway, I shall try and get used to it.

Check in tomorrow where I have planned a swinwear post for you (I am dreaming my self away to warmer climates at the moment ;-)).

 -Karina

Advertisements

9 thoughts on “OOTD – Snake and Ruffles

  1. Just came a cross a lovely online shop. Have a look at http://www.wraplondon.co.uk – I think some items would match your style and most of their items go up to a size 22. It's quite pricey, but the material ( a lot of linen, silk, cashmere) is quite good. My all time favourite jumper is this one:http://www.wraplondon.co.uk/fashion-W677-SMWKW-SMWKW2/sweaters/ella-sweater.htm in antique gold!
    They should deliever to Danemark. I always love to see where other curvy girls shop and your blog has inspired me a lot. I wanted to give something back 🙂 Another cool online shop would be: http://www.poetryfashion.co.uk. Both aren't really cheap, but I own two stripy linen shirts and they have become two of my fav shirts – have washed them over and over and they still look like they are brand new.I hope, you like my recommendation!

    Like

  2. Thank you very much Tini! 🙂 I love discovering new places to shop and both looks very promising. I definitely will add them to my must-browse list 😉

    -Karina

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s