OOTD – Spring flowers

Hej med jer,

(English below)

Det var været en hård uge, så beklager at ugens første indlæg først kommer nu.

Foråret er endeligt kommet, juhu! Hvilket jo betyder at jeg begynder at mærke den velkendte trang til at lægge min indre rock chick lidt på hylden til fordel for en langt mere farverig ballerina. Hvem sagde skizofren?! 😉

I dagens outfit har jeg dog valgt at holde lidt fast i det sorte endnu, nemlig mine elskede Elvo støvler fra Duo boots. Seriøst, hvis I endnu ikke har stiftet bekendskab med Duo, så MÅ I altså gøre det her til efteråret. De har de lækreste luksus støvler til fede ben. 😉

“Kjolen”, ja, det udtryk bruger jeg lidt løst for den er MEGET kort, så jeg har altså en lang top/underkjole under, så jeg ikke ender med at flashe nogen på kontoret, er et par år gammel (eller måske bare fra sidste forår) og fra ASOS Curve. Jeg faldt med det samme for den fine farvesammensætning. Den kan bruges både med lange støvler, stilletter og fine ballerinaer.

Hi guys, 

It has been a very hard week, so I am sorry that the first post of the week is not up until today. 

Sprig is finally here, wuhu! That means that I start feeling the welknown urge to put aside my inner rock chick and get out a more colourful ballerina. Who said skizofrenic!?


In today’s outfit I have chosen to stick to the black a little longer, namely my beloved Elvo boots from Duo boots. Seriously, if you do not know Duo boots yet, you will HAVE to do something about that next fall. They do the most fabulous and luxurios boots for fat legs 😉


The “dress”, you can barely call it that as it is VERY short, so I always wear a long top or a slip underneath, so I don’t accidentally flash anybody at the office, is from ASOS Curve from last year. I fell in love with the great colour combination right away. It can be worn with both boots, stillettos and cute ballerinas. 

 Floral dress – Asos Curve // Rollercoaster belt – Carmakoma // Black long line top – Message // Tights – Evans // Boots – Duoboots.com

 Jeg indser først nu at det er et vældigt blomstershow I er vidne til på disse billeder. Jeg håber I kan abstrahere fra tapetet 😉

I just realize now that it is quite a flower show you are witness to on theses pics. I hope you can ignore background 😉

– Karina

Advertisements

11 thoughts on “OOTD – Spring flowers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s