Get the look – Rock chick ballerina

Hi guys,

I would describe my style as “rock chick ballerina”. Sometimes more ballerina than rock chick and sometimes more rock chick than ballerina, but I like to play with the mix of super feminine nude pieces and edgy, black rock’ish pieces.

I have put together two looks that I would very much like to wear this fall under the headline of rock chick ballerina. 

Black biker jacket – Dorothy Perkins // Studded shoe boots – Sam Edelman (I want these NOW!) // Black chiffon top – Dorothy Perkins // Ballerina skirt – H&M (straight line, but available up to size XL = 20-22 UK/18-20 US) // Guardian Angel Clutch with Gun – Vlieger & Vandam

Black biker jacket – Dorothy Perkins // Studded shoe boots – Sam Edelman // Sheer nude shirt with black print – H&M (straight line) // Black Skinny Jeans – Dorothy Perkins // Guardian Angel Clutch with Gun – Vlieger & Vandam

I really want the Sam Edelman shoe boots and I can imagine wearing them with just about everything I own (or is that just something I tell myself to justify spending over 200 GBP on a pair of really unpractical shoes?) dresses, skirts, skinny jeans, everything! 😉 

– Karina

Advertisements

7 thoughts on “Get the look – Rock chick ballerina

 1. He, he. Vi må ud at shoppe sammen en dag 😉

  Jeg har stået med den nederdel i hånden 4 gange nu, men er gang på gang blevet enig med mig selv om at jeg ikke vil få den brugt. Men skoene, dem er jeg slet ikke færdig med at drømme om endnu. Håber jeg kan finde dem til en lidt billigere pris i USA når jeg skal en hurtig tur til Boston med jobbet i næste måned.

  – Karina

  Like

 2. Helt sikkert. Jeg er game på noget shopping (selvom der ikke er mange fysiske tøjbutikker). Kunne virkelig også godt tænke mig et par! Men venter nok på noget knock-off, har slet ikke pengene.

  Like

 3. Nej, de er også meget dyre og sikkert overhovedet ikke praktiske og de der sten ryger sikkert af og nitterne sidder fast når man har bukser på. Jeg prøver slet ikke at finde alle ulemperne for at spare 2000 kr! 😉

  Og nej, der mangler helt sikkert gode butikker! Men jeg blev faktisk positivt overrasket idag over Venus og Mars XL (i Rødovre centrum) de er begyndt at tage lidt mere ungt tøj ind, bla. Carmakoma og Anna Scholz (som IMO dog stadig er en lidt blandet fornøjelse) og ejeren fortalte mig at hun går og venter på A/W 11 kollektionen fra et nyt mærke der hedder Getz eller Gets (jeg har ikke lige kunne finde det online) som skulle være lidt i samme stil som Carmakoma.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s