OOTD – Red, white and blue

I must admit, I have a little obsession at the moment: the sailor look (in a tasteful way of course nothing with captain hats or anything ;-)). Here is what I wore today:

Skirt – DYI // t-shirt – H&M // blazer – H&M (BiB) // Shoes – H&M
– Karina
Advertisements

6 thoughts on “OOTD – Red, white and blue

 1. Ih, hvor ser du godt ud! Hvor er den fed, den nederdel! Ville ønske jeg var så handy at jeg selv kunne lave en (men min form er alligevel ikke til det, så skal der vidde i). Og blazeren er superfed, men den duede heller ikke til mig med de pufærmer/skulderpuder. Suk. Jeg er misundelig! Hehe.

  Kram,
  Rikke
  http://stickysweetdanish.blogspot.com

  Like

 2. Ih tak! Blazeren er jeg simpelthen så glad for at jeg seriøst overvejer at snuppe en reserve her under udsalget 😉 Ærgerligt den ikke også findes i sort, det ville have været godt. Pufærmer er én af mine helt store svagheder. 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s